O nama

o nama

„Dom je tamo gdje je srce“ i stoga mi u Evdecu vjerujemo da je sreća snažno povezana s udobnošću u vlastitom domu.

S nekoliko prodajnih salona u Njemačkoj i Turskoj, Evdeco se ponosno širi otvaranjem svog prvog izložbenog prostora od 1150 m2 u Hrvatskoj.

Naše kolekcije interijera nisu samo luksuzne i ekskluzivne, već su i dostupne svima.

Sa savršeno prilagođenim namještajem i visokokvalitetnim materijalima težimo konačnoj sreći življenja, dostupnoj svima.

Sav naš namještaj u potpunosti je izrađen po mjeri i s puno strasti. Evdeco osigurava da vaš dom zadovolji sve vaše životne potrebe. Sami ili zajedno sa svojom obitelji. U vašem stilu, baš onako kako vi želite.

Naši konzultanti za interijere rado će vam pomoći kada je u pitanju opremanje vašeg doma. Od A do Ž do posljednjeg detalja; od dnevnog boravka do spavaće sobe; sve u potpunosti zbrinuto i isporučeno.

naš cilj

‘Evdeco čini ultimativni život dostupnim svakome.’ Kod nas možete kupiti interijer visoke klase po pristupačnoj cijeni. S namještajem u različitim životnim stilovima, Evdeco nastoji da vaš dom zadovolji sve vaše životne potrebe. Za većinu proizvoda iz naše kolekcije sami određujete materijal i boju.

Na ovaj način vaša kuća postaje pravi dom zahvaljujući prekrasnom dizajnu i visokokvalitetnoj udobnosti. Vaša kuća bi trebala biti najljepše mjesto na svijetu! Od inspiracije preko savjeta do profesionalne dostavne službe. I opsežno jamstvo i naknadnu njegu.

Na ovaj način ste potpuno opremljeni. Tu smo za Vas, u bilo koje vrijeme, gdje god i kad god poželite!

KONTAKTIRAJTE NAS ZA PREDNARUDŽBE PRIJE OTVORENJA SHOWROOMA:

uskoro otvoreno !

NEMOJTE biti SAMO INSPIRIRANI NAŠOM WEB STRANICOM, VEĆ POSJETITE NAŠ SHOWROOM KOJI SE NALAZI U ULICi: AVENIJA DUBRAVA 306 F U ZAGREBU. DOĐITE I OSJETITE EVDECO ATMOSFERU!

Ponosni smo što Vam možemo predstaviti naš salon na 1150M2. 

Uskoro smo s Vama!